Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalyps

Väntade, förutsåg
Skyddade mig inte.
Jag borde ha rustat mina sköldar
Och sprungit för mitt liv.
Naiv, väntandes.
En uppenbarelse,
över att jag är värd bättre än tom tid.
Kniven mot strupen,
vill du leva?

Nu är det din tur att springa.




Fri vers av Annine
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annine
Annine