Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet går så fort, fortare än jag någonsin trott.<br>


Evig tidlöshet - mitt tillkortakommande


Jag är så evinnerligt less

på all förbannad stress.

Nyss hann jag inte till min yoga.

Vad liknar det om jag får fråga?

Jag skyndar mig mot sinnesfriden.

Ska det vara så här hela tiden?






Fri vers av Mangal VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-18 19:28



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Lättrimmat tänkande med budskap om vardag
:- ))
2011-03-09

    seratonin
Pang, mitt i prick. Jag gillar speciellt meningen: \"Jag skyndar mig mot sinnesfriden.\" För om vi väl skyndar oss, kommer vi då någonsin hitta den? Lite paradoxalt sådär. Me like.
2007-05-19

  Attimi
*ler* du gör det igen. Sätter fingret pa tidspulsen och förklarar att här rader minsann högt blodtryck.
2007-04-13

  pang
haha, den va rätt kul
2006-07-07

  BlåhäXa
jätte fint...!
2006-06-07

    Muerte
att stressa till yogan
det är vår västvärld det
mycket bra uttryckt
du inspirerar
2006-06-01

    BrokenHearted
hoppsan glömde omdömet..
2005-10-19

    BrokenHearted
sorgligt .. men det ligger en jättestor sanning i det!
2005-10-19

  Eduardo
sorglig sanning i vårt postmoderna samhälle... väl uttryckt!
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP