Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

135. Leva i förlåtelse



Jag väntar efter Herren
Jag hoppas på Honom

Det verkliga livet
får jag leva i förlåtelse
tillsammans med Kristus

Gud har dragit ett streck
över mina missgärningar
och spikat mitt skuldebrev
på ett kors

Ibland längtar jag till Guds stad
när jag ser allt lidande i världen
Men Gud har satt en gräns
för tidens ondska

Jesu liv och gärning
skall rädda oss
om än himlen lyser röd
och bådar storm

Herre förbarma dig




Fri vers av Maria T
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-08 15:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Jesu liv och gärning
skall rädda oss
om än himlen lyser röd
och bådar storm"

Mycket hoppfullt!
2009-11-22

  Michaela Dutius
Så stilla vackert berättar du om det största som någonsin kan hända någon - frihetsbrevet
2009-11-10

  aol
så trösterikt vackert
2009-11-10

    Bodil Sandberg
Jag imponeras alltid av ditt språk och din känsla
varmt och vackert och tillitsfullt!!!
2009-11-10

  walborg
"Gud har satt en gräns för tidens ondska ..." Jag hoppas innerligt att det är så. Varmt tack för underbar bön som jag tar till mig helt och hållet.
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T