Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 17 februari 1988 togs bort från oss älskade pappa.

Tänker intensivt

                                                 på dig pappa

                                            det är fars dag idag

                                    Du var en fin och generös

                                               människa.

                                     Jag fick aldrig säga ett

                                      riktigt farväl till dig.

                              17 februari 1988 stannade din tid.

                                       Du fick en hjärtinfarkt

                                            inne på toaletten.

                                     Du behövde aldrig plågas

                                       och bli ett sjukhuspaket.

                                         Pappa du finns hos

                                           mig fortfarande.

                                            Jag älskar dig!







Fri vers av Annmargreta
Läst 444 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-08 16:51



Bookmark and Share


  walborg
Så fint att läsa om hur Du vårdar minnet av Din älskade Far.
2010-02-28

  ZARIFE DEMIR
Jag känner din sorg!
Min vän.
2010-02-21

  Lasseman VIP
Jag känner med dig min vän!.. ja dessa fädrar som legat oss varmt om våra hjärtan.. kram till dig min vän, bra skrivet och som får mig att minnas min egen far..
2009-11-24

  aol
käner en tår i mitt öga så berörande kärleksflla ord om dn käre far.
2009-11-15

    sajo
Jag tänker ofta på min pappa som helt plötsligt rycktes bort han med år 2007 och jag minns det som det var igår. Går till minneslunden och tänder ljus då jag känner för det.

Efteråt känns det skönt inom mig.
2009-11-11

  * Ammi *
vacker text! våra pappor, som gav oss livet .. idag tänker vi extra på dem
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta