Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brutna vingar och nytt



efter kriget blod och smärta
tysta stela vridna lik
fågel fenix brutna vingar
genomstungna av ett kors

över allt en soluppgång
dimman skingras
strålar värmer
växer grönt och blommar vitt

du sänder ditt ord
du smälter det frusna
du skapar på nytt
det som ingenting var




Fri vers av rebecca d
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-08 19:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"du sänder ditt ord
du smälter det frusna
du skapar på nytt
det som ingenting var"

Helt underbara verser.
2010-01-27

  Maria T
En dikt som berör mig mycket starkt
2009-11-17

  Michaela Dutius
En underbar dikt som ger mig många minnen av en kär vän som målade....Bland annat målningen "Kristus i gaskammaren"
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d