Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen dagar


I skuggan av mitt forna jag
Är jorden torr och näringsfattig

Här sådde jag ändå ett frö
Ett frö av hopp

Jag vattnar nu jorden omsorgsfullt
Med mina tårar

Väntar…

Varde ljus ber jag

Jag kan vänta i tusen & åter tusen dagar
Jag väntar tills hjärtat slutar slå


Sedan orkar jag nog inte längre




Fri vers av Aquila
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-11-08 21:27



Bookmark and Share


  Feminaz
varde ljus som din önskan
2009-11-16

  M_Franke
Ja, vad säger man.....................lysande som vanligt *stående ovationer*
2009-11-10

  L Patrik W Johansson VIP
Påminner mig om indianernas trail of tears, det finns alltid hopp liksom det (som tur är) fortfarande finns olika folkslag kvar av indianer
http://en.wikipedia.org/wiki/Trail_of_Tears

Be well,
LPatrikWJ

2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila