Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Man and Woman Contemplating the Moon by C.P. Friedrich 1824

 




Meskalin och Melankolin

~*~

Modfällda Träd
Genomskinliga Tiden
av Misstänksamma Människor

Ekologiskt Eko

Majestät och likvid
när det regnar spik som hagels hålslag
mot Likgiltiga papper som sova
uppå det skrivbordet
där vi borde
nedskrivit musik


i större Skala


som förhindrar och räddar de

Modfällda Träden
Genomskinliga Tiden
av oss Mödosamma Människor vakna

LPWJ 08/11/09




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-08 21:45



Bookmark and Share


  Miss Mod
Mödosamma Människor, gillar mycket Din text här.
2009-11-09

    Calin
I den här lyckades du få med alla mina just nu mest betydande ord..
tack
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP