Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor ur det förflutna

Din skugga

har upphört

följa

hemsöka

förmörka

själens vingslag.

Din skugga

smälter inte

längre

samman

med min.

Jag har sett

din svarta

silvriga

skugga

lösas upp.

Skuggans

förlängning

når inte

den vita muren.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-08 22:20



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
inte illa
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans