Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra lilla

Det finns en ständigt återkommande frågeställning, som har vanan att återkomma till mig, så fort stillheten kryper tätt intill. Den blåser kalla vindar i mitt hår och viskar vackra ord, som inte går att urskilja i bruset som uppstår när den talar.

Du vackra lilla. Det är i dig jag finns. Det är i dina drömmer jag lever.

Varför sitter mina rötter så djupt i marken?




Fri vers av JenniferPettersson
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-08 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JenniferPettersson
JenniferPettersson