Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläckarna

Spenderar nästan all min vakna tid på att tvätta bort dem.
Fläckarna som på något sätt bara blir större och större ju mer rengöringsmedel jag gnuggar in i dem.
Gick och köpte nytt medel igår; "bara det luktar gott i alla fall", tänkte jag och gick med glada steg hemåt med den magiska vätskan i min hand.

Men det hjälpte inte. För fläckarna är ändå det första som jag lägger märke till när jag kliver in genom dörren, trots att det luktar fräscht av citrus i hela lägenheten.

Och nu är dom större än någonsin. Trots att jag skurar varje dag.
Och jag vet att det enda rengöringsmedlet som hjälper, är det som jag undviker. Eftersom att jag innerst inne är rädd för att jag kommer sakna fläckarna när dem väl är borta.




Fri vers av JenniferPettersson
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-22 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JenniferPettersson
JenniferPettersson