Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattliga tankar..


Nyckeln till livet

Jag tänker att nyckeln till att lära sig leva, kanske är det enklaste och mest uppenbara.

Att lyssna till sitt hjärta och verkligen ta till sig av vad det har att säga dig.
Det är inte alltid att din sanning är den rätta sanningen för någon annan.

Hur djupt du än älskar någon, måste du kanske såra, för att inte såra dig själv.

Så enkelt är det.




Fri vers av JenniferPettersson
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-12 00:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så självklart du formulerar det svåra. Ja, det är enkelt...jag ska nog också pröva...
Du är klok och fin. Fortsätt att skriva!
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

JenniferPettersson
JenniferPettersson