Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom du till mig

Så kom du till mig, som en räddande ängel,
fast du ingenting vet.
Och likt solen med dess strålar, har du väckt mig och skänkt liv till allt som varit dött.

Du vilar i mitt inre, skänker glädje och mod och en trygghet jag aldrig visste fanns.

Så kom du till mig, som våren och du gav mig livet åter.

Fast du ingenting vet.




Fri vers av JenniferPettersson
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-14 11:05



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbara känslor.
2013-05-19

    ej medlem längre
Välskrivet, vackert...det är du värd- ett uppvaknande till en helt ny värld- till en ny vår- en ny tid i ditt liv. Glad med dig :)
2013-05-14

  Densen VIP
Rörd...så vackert;)
2013-05-14

  Bo Himmelsbåge
Låter som en härlig skyddsängel ...!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

JenniferPettersson
JenniferPettersson