Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblindad

Jag som var så stark. Jag som visste allt.
Jag som tog din hand och sa, "Vännen, allt kommer att bli så bra"

Jag som ville ha tid. Jag som ville ha frid.
Jag som var så klok, öppen som en lättläst bok.

Jag som aldrig sårar. Aldrig fäller några onödiga tårar.

Jag som ville ha livet åter. Har slutat torka tårarna du gråter.

Jag som var så stark, jag visste ju faktiskt allt.

Men inget visste jag om livet...
Livet, det tog jag för givet.






Fri vers av JenniferPettersson
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-17 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JenniferPettersson
JenniferPettersson