Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfaltsblomma

Där under mina ögon en vit asfaltsblomma

När jag tittar mot himlen ser jag ju bara mörker vart kom den ifrån?


Jag säger: SNÄLLA GE MIG INGA TECKEN! inte NU!


Inte nu när tunnelbanans räls ter sig mer inbjudande en någonsin

Snälla låt ingen klippa invigninstråden till Trappalanda

Inte NU!





Vrider nogrannt varje skruv i min mekaniska kropp medurs

För vrider jag dem moturs

Kommer allting falla isär
och tiden stanna




Fri vers (Fri form) av stenen/ Yv Ericsson
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-09 08:46



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ibland är det för jävligt, och detta tycker jag Du återspeglar mycket bra.
2009-11-09

  Catharina Edin VIP
Diktjaget får fortsätta vrida medurs, men inte så långt så fjädern brister - fin morgonbetraktelse med mörka undertoner -
2009-11-09

  Monika A Mirsch VIP
"vrider jag dem moturs" en spännande tanke
skall se efter vad som händer med mina skruvar när jag vrider dem
2009-11-09

    Max Poisé
Mm...det gäller att stå stadigt!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson