Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven i somras


misstro


detta planerande för en okänd morgondag

Guds viskning i vårt inre
och vårt motstånd
vår oro

dess botten, dess näring
Gud tar ifrån oss
unnar oss ej
vårt hjärtas begär
ja, svälten!
(från frukten i trädgården till idag)

Han avlägsnar ju bara giftet

ur Hans hand
överflöd, mättnad
i varje ny minut
innesluten, Herre, i din goda vilja
jag, mitt liv, de du anförtrott mig
och min hjärtans kär




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-10-18 20:55



Bookmark and Share


  eee
Oj, vad du berör med dessa ord.....
I min egen kamp, att höra Guds viskning.
När övertygelsen dock finns om att vara buren, varför då så svårt att släppa taget?
Tack..
2005-10-20

  Cinemiracle
Så vacker beskrivning av den insikt som kommer med en glödande tro. Jag önskar alla denna varma tillit, stillsam eller omstörtande. Tack för att du fyller med tröst!
2005-10-19

    ej medlem längre
Det här berörde verkligen mitt hjärta Ditte! Är det så svårt att leva. Ja.. livet är sannerligen inte lätt! Men det finns alltid en utväg! livet är skört...
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP