Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är man bortglömd av alla?


bortglömd



ibland kan det kännas som om man är bortglömd av alla
att man är ett löv på vägen
att man bara blir trampad på och det är ingen som bryr sig om
du ligger där krossad av fötter som stampar och bilar som åker
men det finns någon som tar upp lövet och sparar det i sin närvaro




Fri vers av angel on earth
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-09 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tycker om
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth