Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om man i slutet av sitt liv fortfarande inte funnit nån mening med livet
ska man då försöka leva förevigt?


Om man inte funnit lyckan i livet..... ska man fortfarande leta vidare och söka efter den?


Om den rätte aldrig kom, ska man fortsätta hoppas???



Om man kan leva förevigt, ska man då göra det och söka svaren... eller bara vara nöjd med livet som det var och sänka ögonlocken och säga adjö till livet








Fri vers av angel on earth
Läst 271 gånger
Publicerad 2011-10-31 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth