Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar

Jag vet att du sover
jag vet att du ligger där bredvid

jag ser att solen glänser,
men vågar inte ta emot dem

Jag ser åt ett annat håll,
för du är inte där

Du ser mig men jag vågar inte se dig

varför måste livet vara så kompliserat?

varför måste ett antal tårar falla från mina kinder?

varför måste jag leva nu?

varför går jorden under just 2012?

är det en funderare eller är det bara så det är?




Fri vers av angel on earth
Läst 305 gånger
Publicerad 2011-02-10 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth