Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kritiserar jag mig själv hela tiden?

varför kan jag inte få slippa?
varför kan jag inte bara sluta med det dåliga självförtroendet?
varför kan jag inte vara nöjd?
varför plågar jag mig själv att tycka och tro annt än det jag vill?
varför är jag så elak mot mig själv och kritiserar den jag är?




Fri vers av angel on earth
Läst 295 gånger
Publicerad 2011-02-22 15:26



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det finns nog bara en person som kan svaret .............Du Själv !
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth