Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista farväl

Jag skriver det här ordet för att du begår det där självmordet.
tårarna bara rinner för att du försvinner.
Nu jag säger mitt sista "hejdå" och bara låter dig gå.





Fri vers av angel on earth
Läst 315 gånger
Publicerad 2011-02-22 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth