Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Med dig blir världen poetisk
Het, underbar och estetisk
Du är en kraft som drar i mig
Och jag låter mig dras till dig

Dina ögon möter mina
Jag kan inte låta bli att flina
Du är en människa som alla andra
Men jag tror att just vi passar varandra

Jag vill inte säga för mycket
Men för dig har jag fattat tycke
För mig är du en speciell själ
Jag vill dig verkligen väl

Jag älskar att ditt väsen studera
Jag vill bara veta mera
Får aldrig nog vill dela med mig av mitt jag
Vill se dig varje dag

Vet inte vad jag förösker förklara
Vill bara säga att sekunderna med dig är dyrbara




Fri vers av Holgerhuva
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva