Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inside I feel epmety!

Innanför kryper en tomhet fram

Utanför kanske ett leende värker

Jo visst är jag speciell

men det finns något som ingen märker


Kanske är man då och då i onda tider

och alla är vi olika individer!


Men säg mig...
visst finns det något mer?

SNÄLLA??




Fri vers (Fri form) av Maria Lauenstein
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-09 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein