Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fega svin med acne problem

Jag undrar hur ni kan fortsätta
att upprätthålla en negativism
Ja, hur ni kan låta den sippra ut
i en pöl på golvet
och hur står ni ut med
att se andra halka och falla
och sedan skratta åt dem

Det är inte deras fel
det är inte deras tårar
som är problemet
Det är era blemmor
era finnar som sprutar ut
vit/gult slem
som får oss att falla

Jag undrar hur ni kan fortsätta
att upprätthålla en negativism
Ja, hur ni kan låta den sippra ut
i en pöl på golvet
och hur står ni ut med
att se andra halka och falla
och sedan skratta åt dem






Fri vers av Bevingad
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-09 22:41



Bookmark and Share


  The Stargazer
Så oförfinat. Så rakt på sak. En oväxling från det mesta man brukar läsa här, vilket kan vara härligt tycker jag. Bra.
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad