Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Nästa anhalt: Sanningen

Nattens riddare har åter vänt på dygnet
räknar maktlösa stjärnor på svarta himlen
tillsammans med nattradions reklamfria glöd

Utanför fönstret härskar mörkret
allt medan månen hånfullt lyser upp
en tom plats bredvid mig i min säng

Iaktagande tankar i huvudet
luktar sprit och stinker gårdag
de spionerar på min nästa tanke

Jag är anhalten sanningen, men ingen stannar
alla går obemärkt förbi, fortsätter mot lögnen
jag har också varit där, men återvänder aldrig




Fri vers av J P
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-10 01:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten ska vaka över dig"
2009-12-03

  etthjärtaäralltidrött
Tre läsningar, sen sitter denna imbodd i mitt hjärta. Bra.
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P