Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett infall grundat på humöret


Lev i nuet, förbannad lögn

Lyssnar på radion om världar som dör,
Så svårt att ta in i verklighetens stund

Nästa spår är folkmusik,
allting blandas i säckpipebrus.

Vad är det som händer
när jorden går under

Vill inte veta, vill inte se.
Jag tar mitt ansvar för en stund

Sopsorterar burkar , plast
Allting ska ju göras om.

I ren panik för framtiden,
hur långt har vi kvar.

Om jag tänker alltför mycket
blir allting ett berg.

Lev i nuet, långsam njutning
Spara jorden , lev imorgon




Fri vers av Kåda
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 09:54



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag andas in kolsyrefattig luft
sorterar vilt
och mitt inre är i uppror
finns det en mental sopsortering?
2009-11-10

    ej medlem längre
Livet i ett nötskal..
Jättebra reflektion över livet i sig, hur absurt det kan kännas en del dagar :)
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Kåda