Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvinden

Ballanserande längst kanten på Ekliptikan

Solvindens lek genom tyget i din vita skjorta

Leendet som mötte mig

Ägde mig

Dissikerade gasjättar

Merkurius

Venus

Vägen mot Vintergatan

Flykten genom asteroidernas labyrinter

utan väg tillbaka Kolliderande stenplaneter Mitt hjärta är minerat när jag ser dina ögon ska det detonera Jag älskar dig. Tills dess jorden förvandlas till stoft Och solen slocknar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av stenen/ Yv Ericsson
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-10 20:54



Bookmark and Share


  Miss Mod
Evighetsrader
2009-11-21

  Ingela Svenson VIP
Så mycket passion och så bra metaforer, starka uttryck! Väl sammanhållet ockå!
2009-11-11

  Catharina Edin VIP
Fint sammanhållen liknelse mellan känslor och planeter; kärlek utan gräns -
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson