Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tidens frånvaro









Vindsyster -
jordsyster

du som ammade
den gryende dagen
med morgondaggen

medan änglarna andlöst
såg på

du tämjer smärtan
med naglarna inborrade
i ditt vita bröst

medan magnolian
slokar

och rymden blir vit

jag vet
du finns här ännu
nära mig

i tidens frånvaro
bor ingen glömska

finns ingen nåd





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 324 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-11-10 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hänförd läser jag dessa vackra verser! Otroligt vackert skrivet!
Denna sparas!
2009-11-12

    ej medlem längre
Wow, jättebra verkligen!
2009-11-12

  Cosmic Johanna
Vacker Michaela dikt.

varma applåder för dessa stämningsfulla rader som

skapar bilder att glädjas åt.
2009-11-12

  Cosmic Johanna
Vacker Michaela dikt.

varma applåder för dessa stämningsfulla rader som

skapar bilder att glädjas åt.
2009-11-12

    ej medlem längre
bravo bravo!

-du som ammade
den gryende dagen
med morgondaggen

medan änglarna andlöst
såg på-

Fint
2009-11-12

  Maria T
du som ammade
den gryende dagen
med morgondaggen
Vackra rader
2009-11-12

  anits VIP
ord och rader som rör och berör
2009-11-10

  rebecca d VIP
här var det många bilder och associationer...som uttrycker känslor...och lämnar frågor, gåtor...
2009-11-10

  Anna*
Berör
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius