Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckoruset

Jag lyser i själen.

Ett lyckorus sprider sig i min kropp.

Jag blir hög av glädjen-

Jag är jublar av lycka.

Jag ler.

Äntligen ett ljus.

Att du finns i mitt liv.

Att se dig växa upp.

Att se dig göra framsteg.

Att bara få vara mamma.

Att få njuta av tiden tillsammans med dig.

Du är det bästa för mig!

Tack för att du lyser upp mitt liv och ger det en mening.

Tack för att du bara är du!




Fri vers av klantfia
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 20:28



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
En förmåga vi som vuxna borde lära mer av, -att bara vara.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

klantfia
klantfia