Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bra avslut och en bra början på något nytt!

Jag får en känsla en konstig en med klump i magen,

det finns killar som behandlar en snällt, med värdighet och framför allt respekt.

Jag har insett det nu genom att träffa massa nytt gett mig in på det nya okända snälla det skrämmer mig jag får panik känner mig vilsen.

Är det så här det ska vara egentligen?

Jag ler jag inser att efter många år med något dåligt o osund människa har förstört mig totalt jag har ingen självkänsla eller självförtroende kvar, men i går kom det en liten gnutta tillbaks.

Har fått någon ny jag lockas jag vill men är rädd, känns fel är det så här bra det ska kännas och man ska kunna må kunna le.

Le mot hela världen, skratta, i stället för att gråta och lämnas ensam.

Jag känner en inre frid jag njuter,

Lyckoruset kommer,

Glädjen värmer mitt bröst,

Nu kanske detta blir en helt ny början på något riktigt bra?!

En helt nystart,

ska jag våga satsa på dig?

Ska jag våga ge mig in i något helt nytt och främmande för mig något helt vanligt för andra och självklarhet för många men som inte varit för mig.

Jag ler.

Jag tittar på mig själv och beslutar att våga göra det,

Satsa

Jag ska våga satsa,

JAG VILL SATSA

Jag vill må bra jag vill bli den jag en gång var,

Nu släpper jag taget vemodigt men stolt

Jag känner friheten

Jag känner lättnaden

Känner samtidigt stor klump av sorg

Men jag vet att nu är det min nya början i livet på något bra något helt nytt

Låter karma styra ödet

Låter det ske

Känner mig belåten och tacksam över att jag tog beslutet!

Let the life begin!




Fri vers av klantfia
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-20 23:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låter bra det här, att du kommit från något dåligt men nu stampar in på något gott. Lycka till.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

klantfia
klantfia