Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min mamma!<3


Till mamma

Hon, kvinnan som gett dig livet.

Hon, som är så lätt att ta för givet.

Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.

Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.

Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förstås om min kära mor.

Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,

jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.

Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,

Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.

Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.




Fri vers av klantfia
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 21:17



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den mamman är min lillasyster. :)
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

klantfia
klantfia