Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontrollfreaken

Jag vill veta allt ,
jag vill ha kollen,
utan kollen blir jag svag,
ångest,
jag vill kunna släppa kontrollen och njuta,
det river i mig det är jobbigt.

Vågar inte!
När jag släpper den det är då allt hände,
så fort jag släpper kommer allt ont allt dåligt.
Du säger jag kväver dig,är paranoid
men utan ärlighet funkar det inte.
Ge mig din ärlighet,visa att jag kan släppa allt,
kunna vara lugn,
känna mig trygg.

Jag känner mig inte trygg,
dina tomma löften förvandlas till lögner,
som blir svek,
som blir tomma stora meningslösa ord utan någon mening i.




Fri vers av klantfia
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-30 18:58



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Att släppa taget är det svåraste som finns. Jag tränar hela tiden.
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

klantfia
klantfia