Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett nyår med dig var allt jag ville ha!

Allt blev så glas klart i dag,

Du lovade,

Du kallade löftet tomma ord,

du svek,

du snackar om att allt du säger menar du inte eller gör du??!!

Du verkar inte veta själv!?

en fest med vänner o sprit var mer värt än jag

frustration

dina ord ekar i mitt huvud

det var bara tomma ord

tårar rinner,

allt jag önska var att få fira ett nytt år med dig!




Fri vers av klantfia
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-31 17:03



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ibland måste man stå ut med att drömmar är drömmar.
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

klantfia
klantfia