Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka och kärlek

När du var här nyss fick du mig att skratta,

Du fick mig att le,

mitt hjärta slår,

Jag trivs jätte bra med dig,

du får mig att känna mig speciell för dig.

Du har just fångat mitt hjärta med storm,

jag skriker ut jag är kär i dig!

Hoppas nu att det blir vi två att vi får en framtid i hop du och jag.

Just nu lyser du upp hela min värld!

Lyckorus,
Lyckorus!!!!!!!




Fri vers av klantfia
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-22 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klantfia
klantfia