Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner du någon sån här person?




Sluta gråta, din mascara rinner ut

att bli kramad av dig,

klappad

Du säger att allt ska bli bra

viskar det i mitt öra

Och jag hoppas förstås

(vill våga hoppas)

så Innerligt

att du verkligen förstår

men under din tröst låter det:

Sluta gråta nu!

Din mascara rinner ut

Tänk på hur du vill

att Andra ska se dig

 

 

 

att bli kramad och klappad av dig

att du unnar dig att ens försöka...




Fri vers av miss julie
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-10 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, bravo! Applåderar!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie