Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man börjar ju undra vad som hände med musiken?




Den här är så jääävla bra!!

untz

untz

untz

untz

untz

untz

untz

och...............klar




Fri vers av miss julie
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 12:36



Bookmark and Share


  OmE
Ha, ha. Underbar. (Kan inte sluta fånle.)
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie