Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlar inte om mig, men om flera andra jag känner




Grupptryck(eller vafan man nu ska kalla det)

Se på mig vad jag kan

Skaffa killar gå på fester

Skratt som alla hör och avundas

En blöt puss på kinden

En hemlighet i någons öra

är en förstörd hemlighet

Ett brustet hjärta

kan lätt lagas med öl

Se på mig vad jag kan

Kan faktiskt låta bli att gråta

i alla fall i skolan

en liten ensam gestalt med hjärtat i en skål

 




Fri vers av miss julie
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-16 07:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig, bra skrivet!
*applåd*
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie