Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan verkligheten

Man drömmer konstigt ibland

 

om flygande grisar med huggtänder

 

om vänner som dör

 

om att springa men inte kunna

 

om allt och ingenting på samma gång

 

Det är klart att man skräms

av sina drömmar

 

Det är ju enda tiden

man är helt vaken

 




Fri vers av miss julie
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-06 20:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, haha ... gillar de sista raderna:

"det är klart att man skräms

av sina drömmar

det är ju enda tiden

man är helt vaken"

Jättefint:)
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie