Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvann

Det som var skrivet

hade förut något som sög mig till sig om och om igen

platt nu, värd en blick och sedan: radera

gapet

där fjärilarna har flytt landet



Fantasin som fanns

bräckligare än en fjärils tunna vingar

ändå illusionen av hårt som diamant

Den som ändå kunde bo i ett luftslott…



När jag ser det efteråt

är det som om en allt för genomskinlig slöja har lyfts

pinsamt att jag var så omedvetet blundande

förälskad i förälskelsen




Fri vers av miss julie
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-21 12:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är bra! du har ett så väldigt fint och målande språk, liksom skört och försiktigt, "ändå illusionen av hårt som diamant". Och jag tror, att jag förstår precis vad det är du vill säga. Fint hörru!
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie