Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrev originaldikten i Tyskland och sedan tappade jag bort den. Här försöker jag skriva ngt liknande




Blå ögon

Blå ögon

ni ser inte längre än ut

oskyldig min

och påklistrade bländande leenden

 

Blå ögon

som gör alla glada

smittar med sin ytlighet

och håller sig med osanningar

 

Blå ögon

så gnistrande falska

men under ytan

glanslös

död blick

och kämpande för att greppa sig själva

 

Blå ögon

om ni blundar

tar steget med själen

och KÄNNER

 

då ser ni mer

än ni någonsin

gjort förut




Fri vers av miss julie
Läst 427 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-29 20:11



Bookmark and Share


    annasofia.
Så välfyllda rader.
Vad sorgset, vackert.
Applåd!
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie