Men å andra sidan, det gör ju ordet "fika" också så det är inte bara skit alltihopa :)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visste ni att ordet "lagom" bara existerar på svenska?

Men å andra sidan, det gör ju ordet "fika" också så det är inte bara skit alltihopa :)




Svensson

En blick i bussen 

Sitter någon längst fram

så sätter jag mig längst bak direkt

 

Söndagsmiddag 

och det heliga Fredagsmyset

och tacos

 

Villa 

Volvo 

Vovve

och Värdighet

 

Integritet

 

idyllen är levande

Supa på kräftskivan

årets Stora Gemensamma Busiga Grej

 

Ingen orkar med att lyssna

Fasaden är tung

och måste hållas upp

 

Avskildhet

Är domen du måste leva med

hur orkar du människa?

 

Släpp ut håret

Höj armarna

och SKRIK HÖGT!

 

Att höras

är att synas

är att leva

 




Fri vers av miss julie
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-19 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie