Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RimHaiku ~ Hösthaiku

~¤~

Hösthaikus i en
förvissning av sommaren -
vintern ej här än

LPWJ 10/11/09

40 hösthaikus september-november på väg i e-boksformat

http://www.poeter.se/viewBook.php?bookId=3832




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-10 22:30



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Det är en hösthaiku om flera

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-12

  Gunnel Eriksson VIP
Åh, vilken underbar bild!
Ska det vara hösthaikus?
Detta är ju en - dessutom
vacker.
2009-11-11

  thyra
Vackert! Både ord och bild!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP