Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11 nov 2009 En krigsrapport.


En dröm har förvirrat sig in i ett hus - långsamt förlopp (100-ordare)

En dröm har förvirrat sig in i ett hus. Vi har jagat den från rum till rum. Det är en ovanligt tålig dröm. Vi har försökt med båda lockelser och hot, men en dröm låter sig inte fångas så lätt.
En eftermiddag överföll den gamla mormor där hon satt i godan ro på toaletten. Vi fick lov att dra ut henne. Efter denna incident fick vi nog. Krig förklarades, vi delade ut vapnen. Ett hänsynslöst krig började. Jag ligger nu förskansad bakom kylskåpet. De andra har jag inte sett av på flera dagar. Jag befarar att det värsta har hänt.




Prosa (100-ordare) av näver de anima
Läst 455 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-11 06:54



Bookmark and Share


  Pia S
Grattis!
2009-11-23

  Monika A Mirsch VIP
fantastisk hundraordare - grattis
2009-11-23

  thyra
GRATTIS till vinsten! Ett bra val!
2009-11-23

  TrollTörnTrappan VIP
Ja, så lätt kan krig inledas... Samtidigt ett roligt grepp, nästan surreellt, som en dröm :-)

Fantasiberikande att drömmen aldrig beskrivs närmare. Härligt öppet slut...
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

näver de anima