Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämlikhetsprincipen

ni klättrar upp
jag kryper vidare
än sedan då
när ni trillar ned
blir ni lika små




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-11 07:39



Bookmark and Share


  Moniqa
ja...och alla ska vi "den" vägen vandra.... och bli kol....
2009-11-12

  Monika A Mirsch VIP
kryper gärna vidare med dig, det blir så fula blåmärken när man slår sig. Hurtigt ordat - applåd!
2009-11-12

  Måna N. Berger
Och ju högre höjder desto hårdare blir fallet.. "It´s not the fall but landing.."
2009-11-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här sannas sanningar.
2009-11-11

  lycksele
Krypen besitter jorden
och alla har vi varit små.
2009-11-11

  Mats Henricson
Så kan man också se det.....
2009-11-11

  Catharina Edin VIP
Ja, lika små är vi, helt klart - och det var fint beskrivet -
2009-11-11

  glittertindra
så är det.. :-)
2009-11-11

  etthjärtaäralltidrött
Exakt!
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren