Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar min lilla dotter




Du visste

Du visste att du inte skulle komma tillbaka,

det vet jag nu.

Men du lämnade ett stort tomrum efter dig,

det känner jag varje dag.

Du kände på dig att vi inte skulle ses mer,

det vet jag nu.

För du tog med dig en sak,

det vet jag nu.

Men du lämnade även en sak,

det känns varje dag

För ingen kan undgå tomheten och saknaden

efter dig, som aldrig tar slut.

För sorgen över dig har tagit över min själ,

det vet jag nu.

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-11 09:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en djupt berörande text; svår att rättvisande kommentera...
2009-11-11

  mare VIP
Känner varje ord, smärtsamt......
2009-11-11

  Algotezza VIP
Känner igen mig... Vi förlorade vår äldste son... han blev bara fjorton dagar gammal... smärtan finns där ändå...tid är en kvalitet, oavsett längd...
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen