Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk dom

Du fanns hemma mamma när jag kom hem
Men du fanns inte där ändå

Sjukdom är en sjuk dom för den som är
drabbad men oxå för dom som lider med




Fri vers av Anjeska
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-11 14:42



Bookmark and Share


  The Stargazer
Sorgligt med sant.. och jag gillar ordleken.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska