Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allmänt flum bara. Vad får man annars fram klockan halv fem på morgonen?


Mörkret sprider ljus.

Natten får saker att skina.
Mörkret sprider ljus.
Tankarna flyger.
Klarhet och realismen är avlägsen.
Man uppfylls av en påträngande tomhet.
Och jag blir omgiven av ensamhet och en insikt jag annars saknar.
Sitter här och bara finns.
Orden bara flyter fram.
Ofullständiga meningar.
Ord. Inget annat.




Övriga genrer av Mette.
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-10-19 04:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.