Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är så trött på alla killar.

Är så trött på alla killar
som tafsar på mitt lår
tar ett fast tag om min rumpa
och rycker i mitt hår

Är så trött på alla killar
som klämmer mina bröst
pressar fram att dom är kåta
med hes och skrovlig röst

Är så trött på alla killar
som är fixerad vid en skrud
spelar roll om man är urblåst
huvudsaken man är brud

Är så trött på alla killar
\"strunt samma vem hon är\"
dom bara ser mig som en leksak
som fyller ett begär

Är så trött på alla killar
som inte ser det som är jag
Det som finns där under skalet
som glimmar till i vissa drag

Är så trött på alla killar
som bara rör mig sexuellt
som inte ser i mina ögon
när mandomen har svällt

Är så trött på alla killar
på allt som är förstört
Behöver tid och nån som fattar
att mitt inre jag är skört

Är så trött på alla killar
undrar tyst om du finns där
som tar emot mig när jag faller
när inte benen längre bär

Är så trött på alla killar
Jag väntar, var finns du,
som lägger armen om min rygg
när fasaden går itu.

Är så trött på alla killar
vill bara vila i din famn
om du finns nånstans därute
Vad har du för ett namn?




Fri vers av Mette.
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 01:17



Bookmark and Share


    Valentinicklas
Ja, alltså den sexuella driften är så otroligt stark hos många killar. Men det viktigaste är att man är på samma nivå och visar respekt för varandra. Killar som inte gör det är idioter. Men det finns pilska killar som inte är det också.

Driften hos killar och tjejer tar sig olika uttryck.

Det är biologiskt det där.
2014-08-08

  Larz Gustafsson VIP
Han finns. Jag försäkrar.
Men vi killar är jägare. Tyvärr.
2007-11-29

    Komisarek
Bra rent tekniskt och relevant ämne.
Kanske några avsnitt som är återupprepande är väl enda halvminuset jag kan komma på
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mette.