Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naiva människor.


Du drömmer dina drömmar
spelar nått slags spel
du målar upp en vacker bild
och undrar sen var allt gick fel?!


Du lever i en saga
som du aldrig kommer få
blir hög på illusionen
svävar högt upp i det blå


Som en femåring i sanden
leker att allt är som det ska
men när du öppnar dina ögon
finns inget alls där värt att ha


Du målar världen rosa
lägger rosor på din säng
springer barfota i sanden
och plockar inte en poäng.


Vakna för helvete.




Fri vers av Mette.
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-01-06 02:55



Bookmark and Share


  liten_snopp
Fastnade för titeln, och själva dikten var charmerande
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Mette.