Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari 2007

Orden som talar för tystnaden
Energin som återspeglar orkeslösheten
Livet som ger den avlidna en chans
Tron som driver ateisten
musiken som spelar för de döva.
bilden som målas upp för de blinda


När du förstår det outgrundliga
Kan se ljuskällan i en skugga
Se motivet i ett pussel med svarta bitar
Säg till mig då. Jag skulle gärna se världen genom dina ögon.




Fri vers av Mette.
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-01-29 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.