Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig!

Jag hatar dig så innerligt
ljudet av din röst
att du låtsades du brydde dig
när jag sökte dig för tröst


Jag hatar dig så innerligt
trygghet vid ditt bröst
nu faller allting av mig
som trädens löv när det blir höst


Jag hatar dig så innerligt
du bara leker och förstör
men har du glömt du leker leken,
den där leken som är skör?


Jag hatar dig så innerligt
Jag viskar tyst så ingen hör
men kylan isar inom mig
en bit till av mig som dör


Jag hatar dig så innerligt
tårarna som rann
när jag sökte efter svaren
men bara frågorna jag fann


Jag hatar dig så innerligt
hur mitt hopp bara försvann
när du tittade igenom mig
såg du inte ljuset där som brann


Jag hatar dig så innerligt
Jag trodde du fanns där
men du är som alla andra
ville leka volentär


Jag hatar dig så innerligt
och förklädnaden du bär
läran utav sympati
du inte längre lär


Jag hatar dig så innerligt
utbjuden ikväll
men inte trodde jag du såg
mitt jag som en bordell


Jag hatar dig så innerligt
nu upphör snart mitt gnäll
men för en stund så fick du mig att tro
att jag var speciell.




Fri vers av Mette.
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-06 02:53



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
Ett alldeles speciellt och alldeles vanligt öde. En bra text utan nödrim och framförallt en engagerande historia. En del saker kunde putsas, men det är ändå det positiva som överväger (i textens kvalitet, inte dess historia förstås).
2007-01-28

  Lasseman VIP
men du ÄR speciell, ser att du är sårad, släpp på hatet, må bra och lev livet...bra skrivet
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Mette.